Prima pagină   |    Harta site-ului   |    Contacte

Prima pagină  »  Muzicieni  »  Soliști
Soliști
NADEJDA ERHAN - BANARIUC

Născută în Chișinău, Nadejda Erhan a absolvit  Colegiul de Muzică “Șt. Neaga”(2001) și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău (2008). Este laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale, printre care “George Georgescu” (România), “St. Neaga” (Moldova), “Jeunesses Musicales” (România), Illzach Chamber Music (Franța).

Pe parcursul anilor Nadejda Erhan s-a afirmat ca o personalitate convingătoare cu un mare potențial artistic.  A participat activ în cadrul concertelor Catedrei Pian a Academiei de Muzica, Teatru și Arte Plastice, în concerte solo pe cele mai importante scene ale capitalei și  în alte orașe ale R. Moldova. In repetate rânduri a evoluat cu Orchestra Filarmonicii Naționale “S.Lunchevici” sub bagheta dirijorilor O.Palimsky, M.Sechikin, M.Agafița. In anul 2008, Nadejda Erhan a absolvit cu brio Cursul de Master sub conducerea distinsei profesoare Ludmila Vaverco. De asemenea, în 2008, a absolvit a doua facultate la specialitatea canto academic, care îi oferă  posibiliatea să se afirme pe scena Teatrului Național  de Operă și Balet din Chișinău.

In anul 2012, Nadejda Erhan participă la Festivalul “Nopțile Pianistice”, fiind acompaniată de Orchestra Națională de Cameră a Moldovei, sub bagheta renumitului muzician Jean Bernard Pommier. O perioada de timp a fost angajată la IPNA “Compania Tele Radio Moldova”, unde a realizat  mai multe înregistrări.

In 2015, a susținut o serie de concerte în Franța, alături de  talentata pianistă Ecaterina Baranov. Cu success a partcipat la câteva ediții ale Festivalului Muzicii Noi, cu diverse programe.

In 2016, devine membru al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Nationale “S.Lunchevici”, cu care a realizat un șir de concerte atât în Republica Moldova cât și în străinătate .

Nadejda Erhan de la primele sale apariții în public s-a evidențiat printr-o imaginație artistică complexă, muzicalitate, tehnică excepțională și aspirație impetuoasă spre realizarea celor mai  dificile partituri.
SoliștiRECITAL DE PIAN
joi, 18 octombrie 2018
Ora: 18:00
ORCHESTRA AMTAP
sâmbătă, 20 octombrie 2018
Ora: 18:00
A RUGINIT FRUNZA DIN VII
duminică, 21 octombrie 2018
Ora: 18:00
DE ZIUA NAȚIONALĂ A AUSTRIEI
joi, 25 octombrie 2018
Ora: 18:00

 


 

 

 

 

 

PARTENERI

 © 2018 Sala cu Orgă - Centrul Naţional al Muzicii de Cameră din Chişinau, Moldova   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS